Sezonul legalitatii

Sezonul legalitatii este un proiect realizat de ACSCVJ in parteneriat cu Crucea Rosie Petrosani si Centrul de Tineret Petrosani, ce se desfasoara in perioada 15 martie – 15 mai si are ca tema “Coruptia. Efecte si metode de combatere”.

Proiectul urmareste constientizarea tinerilor asupra efectelor negative ale coruptiei si crearea unor automatisme de respingere a coruptiei prin formarea unei atitudini de respingere fata de crima organizata si in mod special fata de fenomenul coruptiei a tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-30 de ani.

In cadrul proiectului va avea loc un concurs de eseuri si creatii artistice cu tema “Coruptia. Efecte si metode de combatere”. Cele mai bune lucrari din fiecare categorie vor fi premiate. Inscrierile la acest concurs se fac in perioada 15 martie – 15 aprilie.

Pe data de 29 aprilie va avea loc o masa rotunda in cadrul careia se va prezenta reteaua FLARE si vor avea loc dezbateri pe tema “Coruptia. Efecte si metode de combatere”. De asemenea, vor fi expuse lucrarile din concurs si inmanate premiile castigatorilor.

Regulament

Tema lucrarii este “Coruptia. Efecte si metode de combatere”.

Depunerea lucrarilor pentru concurs se poate face in perioada 15 martie – 15 aprilie iar premierea castigatorului va avea loc pe data de 29 aprilie in cadrul mesei rotunde. Participantii pot fi persoane cu varsta cuprinsa intre 14 si 30 de ani din judetul Hunedoara. Lucrarile vor fi prezentate atat pe blog cat si pe site-ul asociatiei.

Lucrarile impreuna cu datele de contact (Nume, Prenume, Adresa, Nr. Telefon si Email) se trimit pe adresa: sezonul.legalitatii@yahoo.com . Se accepta numai lucrari originale. Orice lucariri copiate vor fi descalificate.

Eseuri: Eseurile vor avea intre minim 2 si maxim 5 pagini, iar pentru editarea lor se va folosi fontul Times New Roman cu caractere de 12. Eseurile vor fi scrise la un rand si jumatate.

Creatie artistica: Concursul de creatie artistica cuprinde urmatoarele categorii: desen, fotografie si film. Daca lucrarile sunt prea mari pentru a fi atasate la e-mail, va rugam sa le incarcati pe un site de gazduire de fisiere gen rapidshare sau megaupload si sa ne trimiteti prin mail adresa de la care putem descarca fisierul.

banner_big

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s