“Break the chain!” Activitatea la nivel local in Romania

Proiectul „Break the chain!” a fost implementat in urma unui parteneriat intre sapte tari dintre care Romania, Suedia, Ucraina, Georgia, Italia, Turcia si Republica Moldova. In urma cursului care s-a desfasurat la Deva, Romania in noiembrie 2014, organizatiile partenere au avut sarcina de a implementa o activitate la nivel local.

Implementarea activitatii de sensibilizare pe tema traficul de fiinte umane la nivel local in Romania a avut loc pe data de 23 aprilie la Alba Iulia.

Scopul principal al activității a fost de a informa comunitatea locală, în special tinerii între 14-15 de ani, cu privire la traficul de ființe umane.

Grupul tinta a fost format din 50 de elevi de clasa a-8-a de la scoala generala “Mihai Eminescu”.

Iulian Beca și Andreea Costea, reprezentând Asociatia pentru Consolidarea Societatii Civile – Valea Jiului (ACSCVJ), au facilitat prezentarea vorbind despre conceptul de trafic de ființe umane, tipuri de trafic de ființe umane, forme de recrutare, metodele de constrângere, profilul victimei și profilul traficanților, cele mai populare promisiunile folosite de traficanți, sfaturi care le poti aplica cand te afli în pericolul de a fi traficat, lucruri pe care le puteți face pentru a evita și de asemenea, unele filme scurte despre victime ale traficului de ființe umane din România.

Maj jos puteti vedea cateva poze de la activitatea organizata de Andreea si Iulian.

IMG_2178 IMG_2192

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s